Mizarstvo Kos logo
V poslanstvu dreves


Mizarstvo Kos, v poslanstvu dreves

Mizarstvo Kos je družinsko podjetje, ki svojim naročnikom, lastnikom hiš, projektantom in javnim institucijam že več kot dve desetletji ponuja vrhunske, po meri projektirane in izdelane izdelke iz lesa za opremo zunanjih prostorov.

Pri tem največjo pozornost posvečamo željam in potrebam končnega uporabnika naših izdelkov. Le celosten pristop, ki upošteva značilnosti mikro in makro okolja, osebni okus in želje ter življenjski slog, privedejo do izdelkov in projektov, ki dolgoročno izpolnjujejo svoje poslanstvo.

Dodano vrednost svojih izdelkov poleg vrhunske, željam in potrebam naročnika prilagojene izdelave, gradimo na povezovanju. Skupaj z dobavitelji, partnerji, projektanti, arhitekti, podjetji v sorodnih panogah, naročniki in lokalnim okoljem si prizadevamo za uresničevanje različnih razvojnih projektov, povezanih z naravo, lesom in urejanjem okolja.

Verjamemo namreč, da sta prepletanje znanj in združevanje izkušenj ob spoštovanju tradicije in narave nujna za trajnostni razvoj, ta pa je pogoj za ohranjanje in izboljševanje kakovosti življenja vseh nas.Poslanstvo

Lastnikom zasebnih hiš in upravljavcem javnih površin ponujamo projektiranje in izvedbo vrhunskih, po meri in željah naročnika zasnovanih izdelkov iz lesa, ustvarjenih s spoštovanjem do tradicije, z upoštevanjem okolja in z vizijo za prihodnost.Vizija

S celostnimi projekti povezovanja izobraževalnih institucij, dobaviteljev, predelovalne industrije in arhitektov ter izobraževanja sodelavcev in naročnikov želimo prispevati k višji kakovosti bivanja v Sloveniji ter s svojim modelom uspešno prodreti na evropski trg.

ZA INOVATIVNA LESENA SENČILA PREJELI POHVALO MOBIL OPTIMUM 2017
15.10.2017 - Tako obiskovalci, kot strokovna žirija 44. mednarodnega sejma Ambienta v Zagrebu, so opazili inovacijo našega podjetja: LESENA POMIČNA STROPNA IN STENSKA SENČILA. Prejeli smo pohvalo v kategoriji Mobil Optimum 2017, kjer se ocenjuje produkte garantirane kvalitete. Pod kategorijo "oprema za zunanje ureditve in bivanje" so ocenjevalci upoštevali kriterije: material in konstrukcija rešitve, tehnologija izvedbe, kvaliteta, tržišče, eksploatibilnost in dizajn. Lesena senčila niso samo produkt kvalitete, zagotavljajo izboljšano uporabniško vrednost in dvigajo estetski doprinos objektov pri hiši. Drsna lesena senčila poleg zaščite pred soncem, premikamo kot vetrno, dežno ali zasebno bariero ustvarjeno v poslanstvu dreves. Mi pravimo, da drevo uporablja krošnjo z listi, ljudje pa nadstrešek s senčili.
SEJEM AMBIENTA ZAGREB | 11. - 15. oktober 2017
09.10.2017 - Na 44. mednarodnem sejmu Ambienta v Zagrebu bomo predstavili načrtovanja in izvedbe zunanjih lesenih izdelkov za hiše, poslovne in počitniške objekte. Vabljeni, da nas obiščete v hali 8, na razstavnem prostoru št. 11. Sejem bo odprt od 10.00 - 19.00 ure (čez vikend do 20.00). Pričakujemo vas v toplem lesenem ambientu.
Mizarstvo Kos, Jože Kos s.p., Velika Preska 1, 1272 Polšnik, Slovenija     info@mizarstvo-kos.si     GSM: 041 615 020